Marja Tyrnin opastuksella Turkuun

Suut makiaks!

Ihanaan Suomen Turkuun voi tutustua tänä kesänä suosikkihahmo Marja Tyrnin opastuksella. Pallivahan mestarileipuri pistää suut makiaksi Turkuun matkaajilta jo ennakkoon uusilla Turun Lomasivuilla, jossa iloinen leskirouva kertoo omista ”mansikkapaikoistaan” Turun seudulla. Sivuilta voit myös tyrnäyttää kaveriasi mieleenpainuvalla äänikortilla.

- Ehdotus kampanjasta tuli mainostoimistolta, mutta ajattelin heti että tämä olisi hauska juttu, kun näin Marjan MTV3:n Putouksessa, kertoo Satu Hirvenoja Turku Touringin kotimaan markkinoinnista.

Värikäs kampanja sopiikin nyt mainiosti kesään ennen Turun Kulttuuripääkaupunkivuotta 2011, vaikka Marja spiikeissään puffaa myös tätä suurta tapahtumaa.

Turku on hyvin monipuolinen matkailukohde, josta löytyy uusia, ennen kokemattomia kohteita myös turkulaisille itselleen. Esimerkiksi Turku Touringin omat kesäretket Kakolaan ja Turun telakalle sekä myös Koiramäen lasten kaupunkiretki jatkuvat tänä kesänä, muistuttaa Hirvenoja.

- Suosittuja ovat myös jokiristeilyt ja Seilin saari, joka on saanut nostetta Jenni Vartiaisen uuden levyn myötä.

Vanhaa ja uutta Turkua

Perinteistä historiaan ja kulttuuriin painottuvaa Turun matkailupalettia sekoittavat tämän kesän uutuuskohteet seikkailuhuvipuisto Flowpark Skanssissa ja juhannuksena avattava vesihuvipuisto JukuPark Impivaarassa.

Turun historiaa ei silti voi mitenkään sivuuttaa. Turun linna ja tuomiokirkko ovat lähes pakolliset kohteet, ja ainutlaatuinen Luostarinmäen käsityöläismuseo juhlii tänä kesänä 70-vuotista olemassaoloaan muun muassa monin työnäytöksin ja konsertein.

Aivan upea ja täysin ilmainen tapahtuma on Keskiajan Turku, jota vietetään 1.7.- 4.7.

Myös ilmaiskonsertteja löytyy joka lähtöön, yhtenä esimerkkinä vaikkapa Turun nuorisoasiainkeskuksen järjestämä Musapiknik Kupittaan puistossa elokuussa. Pääesiintyjänä konsertissa on Anssi Kela. Ilmaisia klassisen musiikin konserttisarjoja löytyy kesällä lähes jokaisesta alueen kirkosta.

Tiivistä kaupunkilomaa suunnittelevan matkailijan kannattaa ostaa TurkuCard, jolla pääsee kahden tunnin kiertoajelulle Turkuun ja moniin museoihin ilmaiseksi. Kortilla voi myös matkustaa joukkoliikenteen busseissa. Eikä eksymisestä ole pelkoa, sillä kesäkuussa Turun joukkoliikenteessä otetaan käyttöön internet-pohjainen reittikone.


Teatterisillalta on hyvät näkymät kesä-Turkuun.

anneli.perkio@y-lehti.fi

Julkaistu 06/2010        
Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa