Viiden minuutin Zen

Kiinteistövälittäjä Jethro Rostedtin lempipaikka kesäisin on kerrostalon, jossa Aninkaisten Kiinteistövälityksen toimisto sijaitsee, takapihan puutarharyhmä. Vuonna 1928 valmistuneen kerrostalon miljöö on remontoitu vanhaa kunnioittaen, ja tyylin sopivat pihakalusteet tulivat vuonna 2001.

- Olipahan kallis puutarharyhmä, Jethro arvioi, mutta mies on ja aikoo jatkossakin istuksia penkeillä koko rahan edestä.

Rostedt ei juuri lomaile. Pari kolme kertaa päivässä puinen, rautajalkainen ryhmä kutsuu yrittäjää huokaisemaan. Ja vetämään henkeä tupakkatauon verran.

- Saatan juoda kahvit ja polttelen paperossin. Samalla ihailen näitä puita ja kattelen lintuja.

Small talkin taitava Rostedt tarinoi talon mielenkiintoisesta historiasta, johon kuuluu myös sota-aikana talon siiven alle sukeltanut pommi. Suutariksi jäänyt ammus saatiin kaivettua ylös ilman vaurioita.

Vaahteroiden alla taloyhtiön asukkaille tarkoitettu istuskeluryhmä palvelee akunlatauspaikkana mainiosti. Elämä on Rostedtin mukaan kovaa ja roisia menoa, ja kaiken hässäkän keskellä miniparatiisi asfaltin keskellä auttaa hengittämään. Välillä saattaa naapuri tai duunikaverikin piipahtaa kaverina turisemassa niitä näitä.

- Mä en stressaa vaikka mulla on työt aina mukana. Mä osaan myös nollata totaalisesti. Viidestä kymmeneen minuuttia riittää.


Jethro Rostedt pikalatautuu takapihan penkeillä.

–a-ss

Julkaistu 06/2010        
Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa