Hyvinvointipalveluiden tuottajia etsitään

Varsinais-Suomen Yrittäjät ja Työterveyslaitos ovat yhdessä toteuttamassa Pienetkin pinnalle –hanketta, jonka tavoitteena on edistää sekä mikroyrittäjien että heidän työntekijöidensä hyvinvointia ja työssä jaksamista. Hankkeessa korostetaan oman elämän huollon tärkeyttä kaikissa muodoissaan.

Hankkeen tavoitteena on myös luoda seutukuntakohtainen hyvinvointipalveluita tuottavien yritysten verkosto tukemaan yrittäjien ja yrittäjäyhdistysten niin fyysistä kuin henkistäkin hyvinvointia.

- Pyrkimyksenämme on koota seutukuntakohtaisesti mahdollisimman kattava ja monipuolinen palvelutarjotin hyvinvointipalveluja tuottavista tahoista ja niiden palvelutuotteista. Halukkaiden yritysten tiedot kootaan nettiin, josta niin paikallisten yrittäjäyhdistysten kuin yksittäisten yrittäjienkin on helppo löytää tarvitsemansa yhteistyötaho hyvinvoinnin kehittämiseksi. Palvelutuottajaverkostoon kuuluminen ei aiheuta taloudellisia kustannuksia, kertoo projektia koordinoiva Susanna Visuri Työterveyslaitokselta.

Verkoston rakentaminen on parhaillaan meneillään, minkä vuoksi aiheesta kiinnostuneiden toivotaankin ilmaisevan kiinnostuksensa kesän aikana.

- Alkusyksystä on tarkoitus koota seutukuntakohtaisesti yrittäjäyhdistysten hyvinvointivastaavat yhteen ja olisi mukavaa, jos samaiseen tilaisuuteen olisi tuolloin kutsuttavissa jo mahdollisimman laaja palveluntuottajien joukko, Susanna Visuri toivoo.

Hyvinvointipalveluidentuottaja. Jos olet kiinnostunut verkostosta, ota yhteyttä:

Pentti Salonen

puh. 050 514 1641

pentti.salonen@purosalonen.fi


Susanna Visuri odottaa hyvinvointipalveluiden tuottajien lähtevän innolla mukaan

-ps

Julkaistu 06/2010        

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa