Paikallisyhdistykset valmistautuvat Yrittäjäpäiville

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät on Suomen Yrittäjien järjestämä tilaisuus. Jossakin määrin on vielä epätietoisuutta siitä, miten Varsinais-Suomen paikallisyhdistykset voivat osallistua ohjelmaan toteuttamiseen, mutta selviä suunnitelmia Varsinais-Suomen Yrittäjillä on, vakuuttaa varapuheenjohtaja Hanna Munter.

- Paikallisyhdistysten osuutta ei ole vielä mitenkään kiveen kirjoitettu. Meillä on selkeä ohjelma, jota yritämme ujuttaa Yrittäjäpäiville mukaan. Suomen Yrittäjillä tuntuu olevan nyt aikatauluongelmia ja tilastakin on ilmeisesti pulaa. Mutta me olemme päättäneet, että olemme mukana jollakin tavalla - vaikka sitten oltaisiin Messukeskuksen pihalla. Meidän tehtävämme on olla siellä, painottaa Munter.


Julkaistu 06/2010        
SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa