Yrittäjätreffeillä Koulussa ei turhaan ujosteltu

Uusia tuttavuuksia ja kontakteja haettiin Turun Yrittäjien ensi kertaa järjestämiltä Yrittäjätreffeiltä Panimoravintola Koulussa 18.5.

Huikean kauniista kevätillasta huolimatta paikalle oli saapunut kolmisenkymmentä yrittäjää, joista suurin osa yksinyrittäjiä. Tilaisuuden tarkoituksena olikin saada pienyrittäjät saman pöydän ääreen potentiaalisten yhteistyökumppaniensa kanssa.

Ja tässä tunnuttiin myös onnistuvan, sillä jo Turun Yrittäjien toimistopäällikkö Anne Aholaisen vetämän esittelykierroksen aikana ilmeni ihan spontaanisti monia mahdollisuuksia erilaisiin yhteistyökuvioihin.

Tuotteiden valmistaja löysi tuotteilleen pakkausten valmistajan ja nettimainosfirman niitä mainostamaan uusissa medioissa.

Eräs paikalle tullut yksinyrittäjä oli ravintoterapeutti Merja Varjo, joka omien sanojensa mukaan tuli yrittäjätreffeille lähinnä irrottautumaan töistään ja rentoutumaan.

- Tämä on minulle tällainen verkostoitumistilaisuus, jossa voin kohdata muita vastaavassa tilanteessa olevia yrittäjiä, hän sanoi ja oli jo hetken kuluttua solmimassa innokkaasti uusia kontakteja.Merja Varjo tuli yrittäjätreffeille lähinnä rentoutumaan, mutta solmi silti innokkaasti kontakteja mahdollisten yhteistyökumppanien kanssa.

–ap

Julkaistu 06/2010        
SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa