Maatalousnäyttelyyn odotetaan suuryleisöä

Oripäässä pidettävään Okra-maatalousnäyttelyyn odotetaan kymmeniä tuhansia kävijöitä 8.-11.7.

– Uudistunut, entistä isommalla alalla oleva messutapahtuma keräsi kaksi vuotta sitten 46 000 kävijää Oripään lentokentän alueelle, hankesihteeri Minna Ruuhi Loimaan seudun matkailualue Vihreästä Kolmiosta kertoo.

Loimaan seudun uusista tai uudistuneista matkailukohteista Ruuhi mainitsee Kuralan Kartanotilan Yläneellä, Ala-Hollon tilan Loimaalla sekä Juvan Kartanon Tarvasjoella.

– Kesäkuussa Suomen maatalousmuseo Sarka täyttää viisi vuotta. Museo on yksi aktiivisimmista tapahtumajärjestäjistä seutukunnalla. Joka kuun viimeinen sunnuntai on Sarka-sunnuntai, jolloin museolla on työnäytöksiä, lausuntaa tai muuta ohjelmaa aina johonkin teemaan sidottuna. Perusnäyttelyn lisäksi heillä on pidempiaikaisia vaihtuvia näyttelyjä, kuten nyt esillä oleva Tipitii – Suomen broilerituotanto 50 vuotta. Yrjö Liipolan Taidemuseossa on esillä Liipolan taiteen lisäksi vaihtuvia näyttelyitä. Liipola asui aikoinaan lähes 30 vuotta Unkarissa. Nyt Taidemuseolla on esillä harvinaista herkkua, unkarilaisten taiteilijoiden György Olajosin ja Zoltan Popovitsin teoksia, Ruuhi kertoo.

–pv

Julkaistu 06/2010        
Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa