Hetki hemmoteltavana kartanomiljöössä

Kaarinan Kuusistossa sijaitsevassa Villa Wolaxissa saunotaan tänä kesänä uudessa Kommodorin saunassa ja pulahdetaan nautiskelemaan ulkoporealtaaseen. Ulkokäyttöön suunnitellun porealtaan sisuksista kumpuaa myös hierovia vesisuihkuja.

- Halusimme saada ripauksen wellness-tyyppistä palvelua asiakkaiden ulottuville myös meillä Villa Wolaxissa, yrittäjä Tino Aaltonen toteaa.

Niin Kommodorin sauna kuin viime kesänä valmistunut Kapteenin sauna lämpiävät puilla. Ulkoporealtaan sijaan voi luonnollisesti vilvoitella myös meressä. Uudempaan saunaan mahtuu 30 löylyttelijää, ja kurnivan nälän voi taltuttaa vaikkapa terassilla ruokaillen. Yrityksessä on anniskeluoikeudet koko alueella.

Tilauksesta erilaisia ryhmiä palveleva Villa Wolax on toiminut jo seitsemän vuotta. Pääosa asiakkaista tulee pääkaupunkiseudulta, vaikka Turun Kauppahallin ovelta on Tino Aaltosen mukaan tilalle matkaa ainoastaan 16 kilometriä.

- Vastoin yleistä luuloa olemme auki ympäri vuoden, Aaltonen täsmentää.

Isäntäpariskunta, Tino ja Kati Aaltonen, on paikan päällä varmistamassa asiakkaiden viihtyvyyttä. Villassa pidetään paljon erilaisia kokouksia ja saunailtoja sekä juhlitaan merkkipäiviä ja häitä. Majoitustilaa löytyy reilulle 20 hengelle, ja seurueille voidaan räätälöidä ohjelmaa toiveiden mukaan.

- Helpoimmillaan asiakkaan tarvitsee vain ilmaantua paikalle, me hoidamme loput, palvelemme ja pidämme huolta, Tino Aaltonen kuvailee.

Tänä kesänä tarjotaan mahdollisuutta charter-purjehdukseen ja veneretkiin. Kun alus, kippari ja ruoka on huolehdittu valmiiksi, asiakas saa keskittyä nauttimaan merielämästä.

- Se joka meillä on vieraillut, haluaa tulla myös uudestaan, Aaltonen kertoo tyytyväisenä.

–a-ss

Julkaistu 06/2010        
Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa