Zazabella laajentaa Espooseen

Juhlapukuliike Zazabellan myymälä Kaarinassa on kuin satujen prinsessan vaatekamari. Tanko toisensa jälkeen ihania pastellinvärisiä juhlaunelmia ja helmiäisenä hohtavia hääpukuja. Lisänä tiaroja, laukkuja, korsetteja ja kenkiä. Sateenkaaren värikirjoa toistavista houkutuksista huolimatta Krossin teollisuusalueella sijaitsevaan myymälään ei tulla ”vain katselemaan”, yrittäjä Tran Dung kertoo.

– Tänne tullaan vain, kun ollaan todella ostamassa juhlapukua. Se on ihan hyvä, sillä meille jää silloin enemmän aikaa palvella asiakkaita, Dung sanoo.

Dungin ja hänen puolisonsa Zheng Ruibinin omistama yritys perustettiin 1997 aluksi maahantuontiyrityksenä. Oma myynti aloitettiin verkkokaupalla ja sittemmin myös suoraan myymälästä. Näinä päivinä avataan toinen myymälä Espooseen.

Juhla- ja hääpuvut tulevat eri puolilta maailmaa, mutta ne on usein tehty Kiinassa. Syntyperäisenä kiinattarena, joskin teini-ikäisestä asti Suomessa asuneena Dungin on helppo asioida synnyinmaassaan.

Suomalainen juhlapukeutuminen on Dungin mielestä melko yksinkertaista ja morsiametkin suosivat selkeitä ja linjakkaita pukuja röyhelöiden sijaan. Valikoiman näyttävimmät puvut ovatkin vanhojentansseihin suunniteltuja laajahelmaisia tanssiaispukuja.

– Vanhojentanssit ovat todella suuri tapahtuma nykyään. Meiltä on mahdollista myös vuokrata hää- tai tanssiaispuku.

Verkkokauppa ja myymälä ovat myynniltään lähes tasavertaisia. Nettikaupan asiakkaat eivät välttämättä ole fyysisesti kaukana, sillä tilauksia tulee myös Turusta.


Juhlapuvun voi ostaa suoraan tangolta, noin tuhannen puvun kokoelmasta tai tilata mittojen mukaan, Tran Dung ja Zheng Ruibin kertovat.

–pv

Julkaistu 09/2010        
Camp Consulting

Camp Consulting

Konsultointi, Myyntivalmennus, Rekrytointipalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa