Pienyrittäjää eivät suhdanteet heittele

Sähköurakointi Jari Sallasmaa Ky on Marttilan vuoden yritys. Yrittäjäpalkinto luovutettiin Sallasmaalle marraskuussa Logomossa pidetyssä yrittäjägaalassa.

- Olen palkinnosta todella kiitollinen, sillä sehän on toisilta yrittäjiltä saatu. Kiitos myös aktiiviselle yrittäjäyhdistykselle ja sen hallitukselle, Sallasmaa muistaa kiittää.

Jari Sallasmaa sanoo 20 vuoden aikana tehneensä töitä monelle yritykselle Marttilassakin.

Pääasiallinen toiminta-alue on Turun, Salon ja Auranmaan talousalue. Yrityksen asiakaskuntaan kuuluu rakentajia laidasta laitaan: on teollisuutta, rakennusliikkeitä, kuntia, maatiloja, taloyhtiöitä ja omakotirakentajia. Kohteet ovat uudiskohteista korjauksiin.

- Töitä on riittänyt, vaikka nyt mielenkiintoisia aikoja eletäänkin. Mikään huippusesonki nyt ei kuitenkaan ole.

Jari Sallasmaa on tietoisesti halunnut pitää yrityksensä pienenä. Pienyrittäjän asiakaskunta on vakiintunut, eivätkä suhdanteet hänen mukaansa heittele pienempää yrittäjää niin paljon kun yleensä.

Palkattuna on tilanteen mukaan 1-2 henkilöä.

- Minulla on ollut hyvä onni työntekijöiden suhteen. Luotettavat tekijät on aina löytynyt omalta paikkakunnalta.

Alkuaikoina ympäripyöreitä päiviä ja viikonloputkin uurastanut mies on nyttemmin hieman helpottanut työtahtiaan.

- Se ei enää ole niin älytöntä, mutta tietysti töiden ehdoilla mennään, ja tehdään sitten vaikka iltatyönä jollei muuten sovi. Työpäivät ovat vieläkin eri mittaisia tilanteesta riippuen ja lisänä ovat toimistotyöt. Viikonvaihteet menee mukavasti niissä. Onneksi perhe on antanut mahdollisuuden yrittää.

”Harrastuksenaan” Jari Sallasmaa pitää maataloutta. Hänellä on oma viljatila Marttilassa ja kotitila Pöytyällä, joita he hoitavat yhdessä veljensä kanssa.


Jari Sallasmaan yritys toimii Turun, Salon ja Auranmaan talousalueella: ajamista ja tavaroiden kuljettamista riittää.


Julkaistu 12/2013        
J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa