Palvelevaa päivittäistavarakauppaa vuosien kokemuksella

K-Market Aurantori on Auran kunnan keskustassa toimiva päivittäistavarakauppa, jonka omistavat Pertti Leppäkoski ja puolisonsa Minna. Perheyritys on perustettu vuonna 2000. Ennen kauppiaaksi ryhtymistään Pertti toimi viisitoista vuotta maatalousmyyjänä.

- Myynti on sujunut alusta alkaen mukavasti, ja liikevaihtokin on kaksinkertaistunut alkuajoista. Asiakkaamme ovat pääosin Auranmaan alueelta, johon kuuluvat Aura, Tarvasjoki ja Pöytyä., mutta turkulaisiakin meillä silloin tällöin piipahtaa, Pertti toteaa.

Yhdeksän henkeä työllistävässä Aurantorissa on eletty mielenkiintoista syksyä, sillä vasta valmistunut laajennus on tuonut merkittävästi lisää toimitilaa.

- Aiemman 200 neliön liiketilan lisäksi valmistui laajennus, joka toi meille 400 neliötä lisätilaa. Laajennuksen myötä valikoimamme kasvaa 1500 myyntiartikkelilla. Parkkipaikkojen määräkin tuplaantui. Iso asia meille on myös, että kansamme samassa rakennuksessa sijaitseva Alko avaa toimipisteensä joulukuun alussa. Tulevaisuuden kehitysnäkymät ovat siis suotuisat, ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin osaavien ja innostuneiden työntekijöiden kanssa, Pertti iloitsee.


Pertti Leppäkoski toivottaa asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan Aurantorin uusiin tiloihin.

-ps.

Julkaistu 12/2013        
Digipalvelu Aura Oy / DigiAura

Digipalvelu Aura Oy / DigiAura

Digiapu, Digihuolto, Digikauppa, Digitointi

Viikon luetuimmat uutiset

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

06-07/2021Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 17.06.2021


Seuraa meitä somessa