Varsinais-Suomen Yrittäjä 01/2009

Nousu tulee aikanaan
Yrittäjien odotukset kaksijakoisia Varsinais-Suomessa
Työllistämislaina voisi estää irtisanomiset
Laskusuhdanne korostaa taloushallinnon tärkeyttä
Kulta kantaa monenlaisia merkityksiä ja symboleja
Saaristossa työpaikka on luotava itse
Renier sukeltaa silmät auki
Auringosta saariston tuiverruksiin
Kultaan sijoittaminen on tapa varmistaa omaisuuden säilyminen
Leima kertoo esineen alkuperästä
Kun pieni nainen aiheutti suuren mullistuksen
Vihkisormus on sitoutumisen symboli
Pähkinä ja Speedy ovat Sadun kullat
Korkeakoulut seutukunnissa –hanke etenee
Korkeakouluyhteistyö luontevaa Biovakka Oy:lle
Taantuman voi kääntää hyödyksikin
Palvelujen tuotteistaminen kannattaa
Autoalan palvelujakin voi tuotteistaa
K-kauppiaaksi koulun penkiltä
Kauppiasura kiinnostaa Aliisa Salmista
Oma polku K-kauppiaaksi
Designtuotteet takaavat paremman elämän köyhille äideille
Toimiva verkkokauppa vaatii hyvän suunnittelun
Uutisagentti toimittaa täsmätietoa
Työyhteisön monimuotoisuus on kestävän kehityksen henkilöstöstrategiaa
Ihmistä tarkastellaan kokonaisuutena
Työnohjaus tukee kasvua työntekijänä
Silmä lukee kiveä
Kokki suunnittelee toimivan keittiön
Kärsivällinen pärjää kultaseppänä
Tuhannen saaren kaupunki rakentaa uutta imagoa
Suolapartikkelit hoitavat ihoa ja hengitysteitä
Polttopuu menee nyt kuin kuumille kiville
TE-keskus täsmensi vastuualueitaan
Turun AKK ja PAKK yhdistyivät
Elämysohjaajasta remonttireiskaksi
Liedossa tehtiin kattotuoliennätys
Hyvä toimisto on siisti ja valoisa
Kauppakeskuksen paras paikka on keskustassa
Toriparkkia tarvitaan Turun keskustan elävöittämiseksi
Turkulaisyritys alan johtava sisustaja
Yrittäjänä Norjassa
Rautaista palvelua jo 50 vuoden ajan
Turkulaista laukkukauppaa jo kolmannessa polvessa
FC Interin isälle Yrittäjäteko-tunnustus
Perinteinen käsityö arvossaan
Vanhasta poliisiasemasta tuli kolmen helmen hotelli
Tietotekniikkamurheita, tv-kanavia ja alennusmyynti
Rymättylän Yrittäjät odottavaisella kannalla
Pakkoavioliiton jälkimaku
Naantaliin halutaan elinkeinoasiamies
Energiansäästön edelläkävijä

Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden vuosikerrat

2015/12
2015/11
2015/10
2015/09
2015/06-08
2015/05
2015/04
2015/03
2015/01-02
2014/12
2014/11
2014/10
2014/09
2014/06-08
2014/05
2014/04
2014/03
2014/0102
2013/12
2013/11
2013/10
2013/09
2013/0608
2013/05
2013/04
2013/03
2013/0102
2012/12
2012/11
2012/10
2012/09
2012/06
2012/05
2012/04
2012/03
2012/0102
2011/12
2011/11
2011/10
2011/09
2011/06-08
2011/05
2011/04
2011/03
2011/0102
2010/12
2010/11
2010/10
2010/09
2010/06
2010/05
2010/04
2010/03
2010/01
2009/09
2009/08
2009/07
2009/06
2009/05
2009/04
2009/03
2009/02
2009/01
2008/12
2008/11
2008/10
2008/09
2008/06
2008/05
2008/04
2008/03
2008/02
2008/01
2007/12
2007/11
2007/10
2007/09
2007/06
2007/05
2007/04
2007/03
2007/02
2007/01
2006/12
2006/11
2006/10
2006/09
2006/06
2006/05
2006/04
2006/03
2006/02
2006/01
2005/12
2005/11
2005/10
2005/09
2005/06
2005/05
2005/04
2005/03
2005/02
2005/01
2004/12
2004/11
2004/10
2004/09
2004/06
2004/05
2004/04
2004/03
2004/02
2004/01
2003/12
2003/11
2003/10
2003/09
2003/06
2003/05
2003/04
2003/03
2003/02
2003/01
2002/12
2002/11
2002/10
2002/09
2001/1-2
20/04
Celerpak Oy

Celerpak Oy

Aaltopahvilaatikot, Pahvilaatikoita, Pakkauksia, Pakkaussuunnittelua

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Linna

Linnankatu 80, Turku

www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat

Ainutlaatuisen historiallinen juhla- ja kokousmiljöö, jossa monipuolisia yksittäisiä tiloja 10-250 hengelle. Linnassa myös 120 hengen kokoustila, jossa täydellinen AV –tekniikka kiinteänä. Juhlatiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa yli 500 hengelle. Tutustu kokous- ja juhlatiloihin www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat. Tilavarauksista ja tarjoilusta vastaa Fazer Food Co meeting & events / Juhana Herttuan Kellari. Tiedustelut ja varaukset puh. 020 729 6905.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa