Julkaistu 15.10.2018 0          
MAINOS

Yritysviestit

Tietokonekauppa.fi: Liiketoiminnan digitalisoinnin suunnannäyttäjä

Tietokonekauppa.fi palvelee asiakkaitaan yhtä lailla verkkokaupassa kuin Itäisen Pitkänkadun myymälässäkin. Kuvassa Niklas Kalliotie, Emil Oksanen, Satu Lindén, Henri Lindén ja Lasse Lindén.

Tietokonekauppa.fi on luotettava ja asiantunteva kumppani, joka toimittaa kokonaisvaltaisesti IT-laitteet yrityksiin ja koteihin. Tuotteisiin ja palveluihin sisältyvät muun muassa työasemat, mobiililaitteet, varmistusratkaisut, verkkolaitteet, tulostimet ja tarvikkeet sekä ohjelmistolisenssit.

Tietokonekauppa.fi on turkulainen perheyritys, jolla on yli 15 vuoden kokemus IT-alan laitetoimittajana ja digitalisoinnin palveluyrityksenä.

- Viimeisen viiden vuoden aikana on tullut uudenlaisia toimintaympäristöjä, ja eri alojen toimijoille on tullut digitalisaation myötä uusia toimintatapoja. Olemme toteuttaneet esimerkiksi videokonferenssi-toimintaympäristöjä koulutusalan yrityksiin, sillä niin etätyöskentely kuin etäopiskelukin lisääntyvät. Lähivuosina tulevat yleistymään myös 3D-tulostus sekä virtuaalitodellisuuden mahdollisuudet erilaisissa käyttötarkoituksissaan, markkinoinnista sekä AV-alan laitteista ja tehotyöasemista vastaava Satu Lindén kuvailee.

Kokonaisvaltaista palvelua

Tietokonekauppa.fi palvelee sekä julkista että yksityistä sektoria.

- Asiakkaalta säästyy aikaa ja vaivaa, kun voimme neuvoa ratkaisun IT-hankintaan tai ongelmaan. Meille voi aina soittaa, laittaa sähköpostia tai tulla käymään - asiantunteva henkilökuntamme auttaa aina, toimitusjohtaja Lasse Lindén painottaa.

Palvelut voidaan räätälöidä kaikenkokoisille yrityksille rahoituspalveluista lähtien. Leasing -laitevuokraus on nykyisin suosittu tapa hankkia käyttöön tietokoneet ja oheislaitteet laadusta tai tehosta tinkimättä, ilman oman pääoman käyttöä.

Laitteet ovat sopimuskauden aikana helposti vaihdettavissa uusiin tai päivitettävissä, jolloin kuukausimaksu elää hankintojen mukaan. Laitteet palautuvat sopimuskauden jälkeen takaisin laitetoimittajalle, tai ne voidaan lunastaa itselle sopimuskauden loputtua.

- Yritysmyyntimme on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä nopeaan ja joustavaan palveluun, yritysmyynnistä vastaava Henri Linden kertoo.

Erityisesti yritykset tilaavat räätälöityjä työasemia, jotka voidaan suunnitella juuri oikeaan käyttötarkoitukseen sopivaksi.

- Erilaiset ohjelmistot voivat vaatia tietokoneelta monenlaista prosessointitehoa. Muun muassa suunnittelutoimistot ostavat meiltä räätälöityjä työasemia, sillä parhaan vastineen saa, kun tietokone toteutetaan oikeaan käyttötarkoitukseen ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Yrityksellä on vahva Linux -tuntemus.

- Asennamme Linux- ja Windows-pohjaisia palvelinympäristöjä sekä lähiverkkoratkaisuja, tarvittavia verkon suojauslaitteita unohtamatta. Lähitukemme auttaa koko Varsinais-Suomen alueen. Palvelumme ovat erittäin laajat, räätälöitävissä joustavasti asiakkaiden tarpeisiin ja toteutettavissa ilman määräaikaisia sopimuksia, Henri Lindén korostaa.

Suuri tuotevalikoima

Asiakkaiden näkökulmasta on tärkeää, että tuotteet ovat saatavilla nopeasti ja hintataso on edullinen. Tietokonekauppa.fi -verkkokaupassa on yli 50 000 tuotenimikettä.

- Ympäri Eurooppaa ja Pohjoismaita olevat tavarantoimittajamme takaavat kattavan tuotevalikoiman varaosineen. Huoltomme korjaa myös fyysisesti rikkoutuneita tai kastuneita kannettavia. Tablettien ja matkapuhelimien kohdalla korjausta täytyy arvioida erikseen, sillä niiden korjaaminen voi olla kalliimpaa kuin uuden laitteen osto, Lasse Lindén sanoo.

- Meiltä saa edullisesti myös käytettyjä yrityskannettavia ja tulostimia. Esimerkiksi kalliimman luokan kestävät ja kevyet magnesiumrunkoiset koneet maksavat veroineen vain 599 euroa, Satu Lindén mainitsee.

Tietokonekauppa.fi-verkkosivustolta löytyy myös kattava tuotevalikoima erilaisia valvontajärjestelmiä. Asennus ja opastus käyttöönottoon kuuluvat yrityksen laajaan palveluvalikoimaan.


Tietokonekauppa.fi

Itäinen Pitkäkatu 26, 20700 Turku

Asiakaspalvelu +358 50 324 5672, myynti@tietokonekauppa.fi

Yritysmyynti +358 45 111 8371, yritysmyynti@tietokonekauppa.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa