Julkaistu 15.04.2019 0          
MAINOS

Yritysviestit

Turun Trailertukku Oy: Peräkärryt kaikkiin tarpeisiin

Turun Trailertukku on Suomen selvästi suurin jarrullisten perävaunujen myyjä ja maahantuoja. Valikoimista löytyy niin autotrailereita, koneenkuljetuskärryjä, kippikärryjä, kuomukärryjä kuin venetrailereitakin. Ensi vuonna valikoimiin saadaan myös taukovaunut.

- Tänä vuonna myymme arviolta noin 1500 kärryä. Se tarkoittaa 3-4 rekallista kärryjä viikossa. Meiltä löytyy varastosta heti noin 70 erilaista kärryä ja meidän 500 kärryn varastomme palvelee jo koko Suomen laajuisesti asiakkaitamme, yrittäjä Valle Mäkelä kertoo.

Nopeasti Suomen suurimmaksi kasvanut Turun Trailertukku Oy aloitti perävaunujen maahantuonnin vuonna 2011. Yritys sai alkunsa, kun 10 vuotta Euroopassa kilpaa ajanut Mäkelä alkoi tuoda kisareissuiltaan autoja Suomeen.

- Toin usein auton mukana peräkärryn ja aika pian huomasin, että peräkärryt menivätkin tosi nopeasti kaupaksi, Mäkelä kertoo.

Nyt Turun Trailertukku tuo maahan saksalaisia Anssems-, Hulco- ja Humbaur-merkkisiä kärryjä, joista löytyy laaja valikoima kärryjä eri käyttötarkoituksiin. Myynnissä on myös Suomessa valmistettuja Majava-venetrailereita.

- Hulco ja Anssems ovat Euroopan johtavia kärryvalmistajia. Viime vuosien aikana niistä on tullut Suomen myydyimpiä jarrullisia perävaunuja, Mäkelä kertoo.

- Olen aina sanonut, että meidän merkit ovat kärryjen mersuja. Saksalainen laatu ja tinkimätön viimeistely takaavat parhaan kärryn niin rakenteellisesti kuin laadullisesti, yrittäjä toteaa.

Kärryjen korkean laadun lisäksi Mäkelä uskoo hyvän asiakaspalvelun olevan tärkein syy yrityksen nopean kasvun taustalla.

- Vahvuutemme markkinoilla ovat laatu ja nopea toimitus ympäri Suomen. Usein asiakaspalvelu on kuitenkin se, joka tekee eron eri toimijoiden välillä. Suomi on niin pieni maa, että sana kulkee nopeasti, jos homma ei toimisi niin kuin pitää, Mäkelä sanoo.

Yrittäjä myös lupaa reilun hyvityksen vaihdossa vanhasta kärrystä uuteen.

- Tuotteillamme on myös hintatakuu!, Mäkelä vinkkaa.


Turun Trailertukku Oy

Kalustekatu 2, 20320 Turku

040 5108331

Avoinna: ma-pe 8.00 - 16.00

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

11/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 14.11.2019


Seuraa meitä somessa