Julkaistu 08.09.2019 0          
MAINOS

Yritysviestit

Maahanmuuttajien osaamispiste: Työvoimaa yrityksille

Maahanmuuttajien osaamiskeskus -hanke eli Osaamispiste palvelee työnhakijoita ja yrityksiä, toimien ennakkoluulottomasti sekä yksinkertaisesti. Osaamispisteen kautta saa työvoimaa mutkattomasti ja meidän kauttamme yrittäjä löytää juuri sellaiset työnhakijat, jotka ovat valmiita työelämään. Osaamispisteen palvelut ovat maksuttomia ja lisäksi riskittömiä.

Osaamispiste toimii Turun kaupungin työllisyyspalvelukeskuksessa ja Osaamispisteen asiantuntijat ovat hyvin perillä työllisyysasioista. Me valikoimme asiakkaat tarkkaan ja hiomme heidät myös työelämään.

Meidän kautta voidaan tarjota työnhakijalle kuukauden mittainen työharjoittelumahdollisuus, jossa molemmat osapuolet, niin työnantaja, kuin työnhakija vahvistuvat siitä, sopiiko tämä heille. Voimme auttaa palkkatuen kanssa, sekä tarvittaessa lupakorttien esimerkiksi hygieniapassin tai työturvallisuuskortin kanssa. Autamme myös saamaan asiakkaat työkentälle oppisopimuksella, jotta henkilö saa riittävän koulutuksen alalle.

Kokonaisuudessaan Osaamispiste toimii siltana työvoiman ja työnantajan välillä. Toimimme niin sanotusti työnhakijan takaajana. Näin ollen työnantajan kynnys palkata työntekijä on erittäin matala ja helppo. Osaamispisteen kautta tuleva työvoima perehtyy suomalaiseen työkulttuuriin ja kyseisillä työnhakijoilla tulee olla kaikki lupapaperit kunnossa työnhakuun. Osaamispiste käsittelee vain ne asiakkaat, joilla on Suomessa säännönmukaiset luvat.

Osaamispiste auttaa myös mallien luomisessa työkentällä. Esimerkiksi, jos työnantaja ottaa töihin viisi vieraskielistä työntekijää, joista yksi osaa täydellisesti suomen kieltä voi tämä työntekijä toimia siltana muiden työntekijöiden ja työnantajan välillä. Me voimme edesauttaa kymppimallin luomisessa työllistämisen apuvälineenä ja tarvittaessa voimme pitää työntekijöille kulttuuriperehdytyskoulutuksia.

Tervetuloa Osaamispisteelle, meiltä löytyy osaavaa ja motivoitunutta työvoimaa!


Maahanmuuttajien osaamispiste

Käsityöläiskatu 10 (Työpiste), 20100 Turku, Kauppatorilta kävellen 700 metriä tai busseilla 12, 32, 42. Avoinna arkisin klo 8.30–16.00.

02 262 5072

www.turku.fi/osaamispiste

osaamispiste@turku.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

L&S Tilipalvelu Oy

L&S Tilipalvelu Oy

Kirjanpitotoimistoja, Palkanlaskentapalveluja, Tilitoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 4, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa