Julkaistu 08.09.2019 0          
MAINOS

Yritysviestit

Maahanmuuttajien osaamispiste: Työvoimaa yrityksille

Maahanmuuttajien osaamiskeskus -hanke eli Osaamispiste palvelee työnhakijoita ja yrityksiä, toimien ennakkoluulottomasti sekä yksinkertaisesti. Osaamispisteen kautta saa työvoimaa mutkattomasti ja meidän kauttamme yrittäjä löytää juuri sellaiset työnhakijat, jotka ovat valmiita työelämään. Osaamispisteen palvelut ovat maksuttomia ja lisäksi riskittömiä.

Osaamispiste toimii Turun kaupungin työllisyyspalvelukeskuksessa ja Osaamispisteen asiantuntijat ovat hyvin perillä työllisyysasioista. Me valikoimme asiakkaat tarkkaan ja hiomme heidät myös työelämään.

Meidän kautta voidaan tarjota työnhakijalle kuukauden mittainen työharjoittelumahdollisuus, jossa molemmat osapuolet, niin työnantaja, kuin työnhakija vahvistuvat siitä, sopiiko tämä heille. Voimme auttaa palkkatuen kanssa, sekä tarvittaessa lupakorttien esimerkiksi hygieniapassin tai työturvallisuuskortin kanssa. Autamme myös saamaan asiakkaat työkentälle oppisopimuksella, jotta henkilö saa riittävän koulutuksen alalle.

Kokonaisuudessaan Osaamispiste toimii siltana työvoiman ja työnantajan välillä. Toimimme niin sanotusti työnhakijan takaajana. Näin ollen työnantajan kynnys palkata työntekijä on erittäin matala ja helppo. Osaamispisteen kautta tuleva työvoima perehtyy suomalaiseen työkulttuuriin ja kyseisillä työnhakijoilla tulee olla kaikki lupapaperit kunnossa työnhakuun. Osaamispiste käsittelee vain ne asiakkaat, joilla on Suomessa säännönmukaiset luvat.

Osaamispiste auttaa myös mallien luomisessa työkentällä. Esimerkiksi, jos työnantaja ottaa töihin viisi vieraskielistä työntekijää, joista yksi osaa täydellisesti suomen kieltä voi tämä työntekijä toimia siltana muiden työntekijöiden ja työnantajan välillä. Me voimme edesauttaa kymppimallin luomisessa työllistämisen apuvälineenä ja tarvittaessa voimme pitää työntekijöille kulttuuriperehdytyskoulutuksia.

Tervetuloa Osaamispisteelle, meiltä löytyy osaavaa ja motivoitunutta työvoimaa!


Maahanmuuttajien osaamispiste

Käsityöläiskatu 10 (Työpiste), 20100 Turku, Kauppatorilta kävellen 700 metriä tai busseilla 12, 32, 42. Avoinna arkisin klo 8.30–16.00.

02 262 5072

www.turku.fi/osaamispiste

osaamispiste@turku.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Kun ääni ratkaisee

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Verkahovi

Verkatehtaankatu 4, Turku

KP 10-40, R 140, myös kokoustarjoilut ja pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa