Julkaistu 01.06.2020 0          
MAINOS

Yritysviestit

Linnateatteri: Ohjelmisto uusiksi – kesäteatteria unohtamatta!

Linnateatterin All Stars -esityksissä Ruissalon tapahtumatelakalla nähdään tänä kesänä mm. Appivanhempien ABC, jossa Mika Räinä ja Jukka Rasila ottavat mittaa toisistaan.

Kevään esityskauden keskeytyessä koronatilanteen vuoksi Linnateatteri on rakentanut koko vuoden ohjelmistonsa uudelleen.

Ruissalon tapahtumatelakalla tänä kesänä esitettäväksi suunniteltu Mieletön telakan historia siirtyy vuodella eteenpäin, mutta kesäteatteria on silti tiedossa, kertoo Linnateatterin toimitusjohtaja Mikko Granström.

- Linnateatteri tuo Ruissalon telakalle korvaavana ohjelmistona tähtiä täynnä olevan kattauksen kesäteatteria ”Linnateatteri All Stars”-nimikkeellä. Luvassa on Stand Upia (Mika Eirtovaara, Ande Wickström, Ali Jahangiri, Heikki Vilja, Paul Westlake ja Ursula Herlin) - sekä kesän komedianälkään kiertueohjelmistomme helmet Kahden kauppa (Merja Larivaara ja Kari-Pekka Toivonen), Appivanhempien ABC (Mika Räinä ja Jukka Rasila) sekä Piru naiseksi (Jaana Saarinen ja Jukka Rasila).

Linnateatteri toimittaa saman ohjelmiston myös Äänekoskella toimivaan Kievarin kesäteatteriin sekä toimii ohjelmantuottajana Turun Messukeskuksen kesäkuussa järjestettävissä drive-in teatteri-illoissa.

Lapsille ja lapsenmielisille Ruissalon estradilla on tarjolla Tatu ja Patu syömään! -hupailu.

- Kesä-elokuussa Linnateatterista on mahdollista tilata myös Valtteri Roihan yhden miehen kesäteatteriesitys vaikkapa omalle pihallesi. Linnateatterin parhaat -show sisältää kaikkea, mitä kunnon kesäteatteriesityksen kuuluu hullunkurista hahmoista musiikkiin. Uskomme, että nauru on tänä aikana parasta lääkettä ja tarjoamme ihmisille viihdettä ja iloa, sanoo Granström.

Ketteränä organisaationa Linnateatterin on kevään aikana tarjonnut teatterin ystäville viihdettä live streaminä ja vieläpä niin hyvällä menestyksellä, että teatterinjohtajan mukaan live stream -esityksiä tullaan jossakin muodossa jatkamaan olojen normalisoituessakin.

Syksyn monipuolinen ohjelmakattaus

Linnateatterin syksyn ohjelmisto pyörähtää tarmokkaasti käyntiin jo elokuussa ja tarjoaa Domino-salissa todella monipuolisen kattauksen teatterin ja myös pöydän iloja Linnateatterin uuden syysmenun äärellä.

Uudistettuun ravintolateatteriin mahtuu rajoitustenkin kanssa 200 katsojaa. Luvassa on muun muassa Mieletön illallinen, jonka kolmen ruokalajin aterian tarjoilevat Linnateatterin näyttelijät yhdessä oman ravintolahenkilökunnan kanssa.

- Samalla konseptilla tarjoillaan elo-syyskuun vaihteessa myös Mieletön rapuillallinen, Mikko Granström muistuttaa.

- Ihmiset ovat tervetulleita meille nimenomaan viihtymään. Elokuussa Domino-salissa hauskuttaa viiden naisen koomikkokollektiivi All Female Panel ja viikkoa myöhemmin 21.8. Antto Terraksen isännöimä The Grand Roast Show, jossa lavalla nähdään myös Kalle Lamberg, Esko Eerikäinen, Janne Porkka, Ali Jahangiri sekä Jethro Rostedt.

Ne, jotka eivät ehtineet keväällä nähdä maaliskuussa ensi-iltansa saanutta Palkkamurhaajan painajaista, voivat myös huokaista helpotuksesta. Huippuhauskaksi kehuttu, Mika Eirtovaaran ohjaama farssikomedia jatkuu sekin heti elokuussa.

- Yleisö piti siitä ja saimme onneksi siirrettyä suurimman osan esityksistä syksylle. Palkkamurhaajan painajainen on ollut meille iso tuotantopanostus. Siksi siirrämme lokakuun lopulle suunniteltua uuden revyyn ensi-iltaakin vuoteen 2021, Mikko Granström sanoo.

Syksyn lastennäytelmiä Linnateatterissa ovat Mauri Kunnaksen Etusivun juttu, joka elää pääasiassa kiertue-esityksenä, mutta josta on muutama esitys syksyllä myös Domino-salissa. Marras-joulukuussa nähdään myös Charles Dickensin Saiturin Joulu ja 24.10. Benny Törnroosin ja Muumien lastenkonsertti.

- Syksyn ohjelmistossa on entiseen tyyliin myös paljon vierailuja: musiikkia ja stand upia. Esiintymässä ovat muun muassa Topmost, Pimeys, Vesterinen Yhtyeineen, Jarkko Martikainen, Mokoma, Ulla Tapaninen, Sutela ja Salminen, Andre Wikström, Jaakko Saariluoma sekä Pulkkinen Live 2.

- Mieleenpainuvan illan tarjoaa varmasti myös Angelika Klasin ja Kotaja Quintetin Tulen tango -konsertti. Sen yhteydessä sopii nauttia vaikkapa teatteriravintolamme tarjoamia pinchoja ja tapaksia, ehdottaa Mikko Granström.

Kesän komedianälkään tuo apua myös Piru naiseksi (Jaana Saarinen ja Jukka Rasila). Linnateatterin esitykset Ruissalon tapahtumatelakalla.


Linnateatteri

Avoinna ma-ti klo 9-16 ja ke-pe klo 9-18 (ei pyhäpäivät)

(02) 232 1215

www.linnateatteri.fi

info@linnateatteri.fi

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Linna

Linnankatu 80, Turku

www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat

Ainutlaatuisen historiallinen juhla- ja kokousmiljöö, jossa monipuolisia yksittäisiä tiloja 10-250 hengelle. Linnassa myös 120 hengen kokoustila, jossa täydellinen AV –tekniikka kiinteänä. Juhlatiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa yli 500 hengelle. Tutustu kokous- ja juhlatiloihin www.turku.fi/turunlinna/vuokrattavat-tilat. Tilavarauksista ja tarjoilusta vastaa Fazer Food Co meeting & events / Juhana Herttuan Kellari. Tiedustelut ja varaukset puh. 020 729 6905.

Lue uusin näköislehtemme

04/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.04.2020


Seuraa meitä somessa